Van harte welkom!

Algemene info
De camping is geopend van 15 maart tot en met 31 oktober. De camping is geopend van 08.00 tot 22.00 uur ’s avonds. Lopend of fietsend kunt u 24 uur per dag de camping op en af.

Omgeving en faciliteiten
Het terrein is volledig omgeven door water & heeft 1 ingang gelegen aan de Campinglaan. Op het terrein bevinden zich 2 toiletgebouwen, een Snackhuys Stadspark (snackcounter) en een restaurant Eethuys Stadspark en de receptie.

Terrein en ligging
Camping Stadspark Groningen is een 6 ha. Grote camping geleden in het Stadspark van Groningen op ongeveer 3,5 km van het stadscentrum. De camping heeft 130 stroomaansluitingen, waarvan er 50 geschikt zijn voor campers vanwege de verharde ondergrond. Daarnaast zijn er nog enkele camperplekken zonder stroom beschikbaar. Naast deze pitches zijn de velden JV & R voor het plaatsen van tenten (zonder stroomaansluitingen).

Zachte bodem

Auto’s mogen niet geparkeerd worden op de velden vanwege de zachte bodem, maar altijd op de aangewezen parkeerplekken. Caravans worden daarom door een medewerker van de camping geplaatst met behulp van een tractor. Mocht er een ‘mover’ aanwezig zijn dan samen en in overleg met een medewerker. Zo blijft het gazon en de bodem het hele seizoen optimaal.

Klik voor vergroting

Tarieven kamperen

Caravan, grote tent, camper

Prijs per nacht
38,00 (incl. 2 personen en vervoermiddel)
 • Incl. € 4,50 voor stroom
 • Incl. € 5,00 toeristenbelasting voor 2 pers.
 • Extra volwassene: € 6,00
 • Extra toeristenbelasting: € 2,50 pp
 • Extra tent(je) € 0,00
 • Hond + € 2,50
 •  

Alleen kleine tent

Prijs per nacht
10 Onderdelen los
 • Per volwassene: € 6,00
 • Per kind (2-12jr) € 3,00
 • Stroom. € 4,50
 • Toeristenbelasting € 2,50pp
 • Auto + € 4,00
 • Motor + € 2.50
 • Hond + € 2,50

Blokhutten

De camping beschikt over een 3-tal blokhutten. Daarvan zijn er twee geschikt voor 4 personen en 1 voor 2 personen. De prijzen zijn respectievelijk € 70,- en € 35,- per nacht. Daarnaast wordt er toeristenbelasting gerekend a € 2,50 p.p.p.n.


Houdt u er rekening mee dat de blokhutten erg ‘basic’ zijn ingericht. Er is geen keukenblok en toilet aanwezig (toiletgebouw ligt op 50 m.). De hutten zijn niet geïsoleerd en u dient zelf beddengoed mee te nemen. Aanwezig is elektriciteit, stapelbed, tafel met voldoende stoelen. De stapelbedden zijn voorzien van een matras met overtrek & een kussen.

De inchecktijd van de blokhutten is 14.00 uur.

Groepen boven de 6 personen worden in principe niet toegelaten zonder overleg. Mocht u ons als groep toch willen bezoeken dan kunt u contact opnemen met de directie.

Seizoenplaatsen

Naast de toeristische plaatsen biedt Camping Stadspark Groningen ook seizoenplaatsen aan. Voor het seizoen 2024 kunt u op een wachtlijst geplaatst worden. Een seizoenplek kost € 1400,-. Seizoenplekken kunnen niet worden afgenomen met een tent, camper of stacaravan. Wanneer u geïnteresseerd bent in een seizoenplek dan kunt u contact opnemen met de camping per mail of telefonisch voor het maken van een afspraak.

Bij langere verblijven worden de volgende maandprijzen berekend (Maximale duur 2 maanden);

Laagseizoen; maart t/m juni, september, oktober € 550,-
Hoogseizoen; juli, augustus € 750,-

Deze prijzen zijn excl. toeristenbelasting.

Camping Stadspark
4.2
Gebaseerd op 1465 beoordelingen
powered by Google
Annemarie Van Der PolAnnemarie Van Der Pol
18:33 22 Sep 21
Heerlijk wandelen en leuk losloop gebied. Puppy meeting gehad van ons nestje van 9 Staby pups geboren 3 juni 2021. Erg leuk
Christ Van Den BoschChrist Van Den Bosch
16:08 18 Jul 21
Mooie groene camping, Het lijkt of je midden in het bos zit, terwijl je vlakbij de binnenstad bent.Vriendelijke mederwerkers bij de receptie. Sanitair is een beetje spartaans, zeker het gebouw links. Ook zou het wat vaker en net wat beter onderhouden mogen worden. Het park zelf is een plaatje! Als je met een camper komt neem voldoende kabel mee voor elektriciteit.De camping heeft alleen (gratis) wifi bij receptie en restaurant.Terras ziet er leuk uit en wat we gegeten hebben is lekker, maar ik denk te hoog als je allen biedt, wat ze bieden op zo’n camping. Een toeristen menu en wat snacks daar voelt de chef-kok niets voor (wel beperkt aanwezig, maar niet op de kaart, omdat men het liever niet vekooot) volgens de bediening en dat terwijl de gasten die de camping trekt vaak een beetje relaxte types zijn, die niet voor de luxe komen Een beetje een prettig “Ibiza sfeertje” voelde ik hier.
André van DalsenAndré van Dalsen
21:34 01 Mar 21
Super leuk restaurantje en leuke eigenaar.
jolijt koopsjolijt koops
21:12 29 Sep 20
Erg leuke speeltuin, voor jong en oud genoeg toestellen. Ook de kinderboerderij is een aanrader
Kinder BoekenHuisKinder BoekenHuis
16:33 23 Sep 20
Ongedwongen, informeel, en lekker eten. En een heel goed geventileerd terras!
js_loader

Translate »