Horeca

Op het terrein vindt u ons Eethuys met overheerlijke gerechten en lekkere drankjes.
Daarnaast (nieuw sinds 2022) hebben we nu ook een Snackhuys met uiteraard de allerlekkerste snacks!

Eethuys Stadspark

Op de camping is Eethuys Stadspark gevestigd en is toegankelijk voor iedereen!

In de maand november is er winterkamperen op de camping en is het Eethuys geopend op vrijdag & zaterdag vanaf 16.00 uur voor de borrel. Vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur voor het diner.

In de maanden juni,  juli en augustus is het iedere dag geopend vanaf 16.00 uur. Onze gerechten zijn dan vindbaar op de actuele menukaart. Daarnaast wordt er op zaterdag en zondag lunch geserveerd vanaf 12.00 uur (tot 15.00 uur). 

Daarnaast is het mogelijk de ruimte te huren voor feesten, partijen en vergaderingen. Prijzen worden in een nader gesprek besproken. Voor meer informatie en/of reserveren kunt u terecht op de website van Eethuys Stadspark

openingstijden: 
vrijdag & zaterdag
16.00 uur – sluit voor borrelen
17.00 uur – 21.00 uur voor dineren

Snackhuys Stadspark – gesloten tot april

Sinds kort is de camping voorzien van een heuse snackcounter. Mocht je een drie-gangen menu in het Eethuys willen overslaan dan kun je nu een snelle hap scoren in ons Snackhuys.

De befaamde eierbal mag dan ook niet ontbreken in ons assortiment. Dit typisch Groningse streekproduct staat op de immateriele erfgoedlijst! En dus ook op onze bestellijst. Onze ambachtelijke eierballen zijn voorzien van een verse kerrie-ragout omhuld met een knapperige korst van paneermeel. Eierbal | Visit Groningen

Naast dit streekproduct leveren we frieten en de reguliere snacks.
Gekoelde drankjes en ijsjes kun je ook verkrijgen in ons Snackhuys.

Zaterdag 14 oktober sluit het Snackhuys om 20.00 uur voor 2023!
Snackhuys Stadspark
Translate »