Horeca

Op het terrein vindt u ons Eethuys met overheerlijke gerechten en lekkere drankjes.
Daarnaast (nieuw sinds 2022) hebben we nu ook een Snackhuys met uiteraard de allerlekkerste snacks!

Eethuys Stadspark

Op de camping is Eethuys Stadspark gevestigd. Het Eethuys is geopend vanaf het Paasweekend en altijd open op donderdag t/m zondag van 16.00 uur tot 23.00 uur. De keuken is geopend van 17 uur tot 20.30 uur. In de maanden juli en augustus is het iedere dag geopend vanaf 16 uur. Op alle dagen wordt het gehele menu gekookt. Daarnaast wordt er op zaterdag en zondag lunch geserveerd vanaf 12.00 uur. Dit is ook mogelijk in september Restaurant Eethuys Stadspark is ook zeker toegankelijk voor niet campinggasten! Daarnaast is het mogelijk de ruimte te huren voor feesten, partijen en vergaderingen. Prijzen worden in een nader gesprek besproken. Voor meer informatie en/of reserveren kunt u terecht op de website van Eethuys Stadspark.  

Snackhuys Stadspark

Sinds kort is de camping voorzien van een heuse snackcounter. Mocht je een drie-gangen menu in het Eethuys willen overslaan dan kun je nu een snelle hap scoren in ons Snackhuys.

De befaamde eierbal mag dan ook niet ontbreken in ons assortiment. Dit typisch Groningse streekproduct staat op de immateriele erfgoedlijst! En dus ook op onze bestellijst. Onze ambachtelijke eierballen zijn voorzien van een verse kerrie-ragout omhuld met een knapperige korst van paneermeel. Eierbal | Visit Groningen

Naast dit streekproduct leveren we frieten en de reguliere snacks.
Gekoelde drankjes en ijsjes kun je ook verkrijgen in ons Snackhuys.