Reserveren

Reserveren

Nieuw in 2022 is de mogelijkheid in februari en de eerste 2 weken van maart te kamperen op vrijdag en zaterdagavond. Om 12.00 uur ’s middags gaat de poort open en op zondag om 12.00 uur gaat de poort weer dicht. Reserveren is mogelijk per email of door het invullen van het contactformulier.

Speciale data 2022(Reserveren uiterst noodzakelijk!):

* Pasen(15 april-18 april)
* Hemelvaart(26 mei-29 mei)
* Pinksteren(3 juni-6 juni)
* Rapalje festival(10 juni-12 juni)
* Stadspark Live(17 juni-20 juni)
* Greenday(22 juni)
* Guns and Roses(23 juni)

Naast deze data is het zeer aan te bevelen om te reserveren in 2022. Op deze manier bent u verzekerd van een plekje!

LET OP: GROEPEN WORDEN ALLEEN AANGENOMEN IN OVERLEG! GROUP RESERVATION ONLY IN CONSULTATION WITH THE MANAGING BOARD! GRUPPEN RESERVIERUNG NUR NACH RÜCKSPRACHE MIT DEM MANAGEMENT!

Om te kunnen verblijven in de blokhutten is reserveren altijd noodzakelijk.

U kunt reserveren middels het invullen van het contactformulier op de site, rechtstreeks een mail sturen naar info@campingstadspark.nl of gedurende het seizoen bellen naar +31(0)505251624. Wanneer u een gmail account heeft kan het gebeuren dat ons antwoord in uw spam box belandt. Houdt u deze ook in de gaten bij geen antwoord van onze zijde!

Na het plaatsen van een reservering zal u een reserveringsformulier worden toegestuurd waarop u moet bevestigen. Bij totaalbedragen boven de €60,- wordt een aanbetaling gevraagd van 1/3 deel.

Na bevestiging en eventuele aanbetaling is de reservering definitief.