Kampeermogelijkheden

De camping beschikt over 11 velden waarvan er 8 voorzien zijn van stroom(4-6 A.). Het is uitsluitend mogelijk te verblijven in uw eigen kampeermiddel(tent/caravan/camper). Op de pagina Plattegrond & Ligging is een overzichtskaart van de camping te vinden. De velden JV, TV en R zijn uitsluitend bestemd voor tenten.

De camping is toegankelijk voor auto’s van 8.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds. Lopend of op de fiets is de camping 24 uur per dag te betreden.

Vanwege een moeilijke ondergrond zal de leiding bepalen waar uw caravan of camper geplaatst wordt. Uiteraard kunt u bij uw reservering of aankomst uw voorkeur aangeven. Caravans worden door de leiding geplaatst m.b.v. een tractor. Voor campers zijn verharde plekken aangelegd. Auto’s zijn niet toegestaan op de velden en dienen altijd op nabij gelegen parkeerplaatsen geparkeerd te worden.

De prijs van een overnachting komt als volgt tot stand. Bij caravans, campers en grote tenten wordt een plaatstarief gerekend van €20,50(incl. 2 personen en vervoermiddel). Daarbij wordt €3,10 voor stroom en €2,00 p.p. toeristenbelasting berekend. Dit leidt tot een prijs van €27,60 voor twee personen per nacht.

Overnacht u in b.v. een klein koepeltentje, dan worden de onafhankelijke delen apart berekend. €3,60 p.p, €6,- tentje, €2,60 auto, €2,00 p.p. toeristenbelasting. De prijzen zijn te vinden onder Tarieven.

Naast de toeristische plaatsen biedt Camping Stadspark Groningen ook seizoenplaatsen aan. Voor het seizoen 2022 zijn er helaas geen plekken meer beschikbaar. U kunt op de wachtlijst geplaatst worden voor 2023. Ter indicatie van de prijs. Een seizoenplek kost in 2022 €1200,-. Seizoenplekken kunnen niet worden afgenomen met een tent. Wanneer u geïnteresseerd bent in een seizoenplek dan kunt u contact opnemen met de camping per mail of telefonisch voor het maken van een afspraak.

Bij langere verblijven worden de volgende maandprijzen berekend(Maximale duur 2 maanden);

Maart t/m Juni, September, Oktober €450,-
Juli, Augustus €600,-

De camping beschikt over een 3-tal blokhutten(te boeken va. 1 juli 2020). Daarvan zijn er twee geschikt voor 4 personen en 1 voor 2 personen. De prijzen zijn respectievelijk €50,- en €25,- per nacht. Daarnaast wordt nog toeristenbelasting gerekend. Houdt u er rekening mee dat de blokhutten erg ‘basic’ zijn ingericht. Er is geen keukenblok en toilet aanwezig(toiletgebouw ligt op 50 m.). De hutten zijn niet geïsoleerd en u dient zelf beddengoed mee te nemen. Aanwezig is elektriciteit, stapelbed, tafel met voldoende stoelen. Enkele foto’s zijn bijgevoegd.

De inchecktijd van de blokhutten is 14.00 uur.

Groepen boven de 6 personen worden in principe niet toegelaten zonder overleg. Mocht u ons als groep toch willen bezoeken dan kunt u contact opnemen met de directie.