19 t/m 19 May 2018 19:30
km van Camping Stadspark

MEER-run

Op vrijdag 18 mei vindt de derde editie van de MEER-run plaats – een recreatieve wandel- en hardloopwedstrijd in Meerstad. De MEER-run is zo’n 6,4 km (4 mijl) lang en op dit traject kun je genieten van de natuur en historie. De run kent een gemoedelijke en sportieve sfeer en is ontstaan vanuit de wens om een laagdrempelig loopevenement te organiseren voor inwoners van de MEERdorpen (Middelbert, Engelbert, Euvelgunne en Roodehaan), Meerstad en omstreken.

De route bestaat uit verharde en onverharde paden (deels over weilanden) en onderweg kom je karakteristieke woonhuizen, middeleeuwse kerken en andere cultuurhistorische bezienswaardigheden tegen. In Meerstad aangekomen loop je grotendeels langs de oevers van het Woldmeer. Tot slot ga je via het ‘eetbare’ pad, dat omringd is door fruitbomen, richting finish in Engelbert. Het wordt dit jaar voor het eerst samen georganiseerd door ToMoveYou en Bureau Meerstad. Het startschot van de MEER-run luidt om 19.30 uur bij het sportpark in Engelbert.

Inschrijving kan tot woensdag 10 mei en de kosten hiervoor bedragen €7,50. Voor overige informatie en praktische zaken over de MEER-run verwijzen we door naar www.meer-run.nl