27 May 2018 Hele dag
km van Camping Stadspark

Healthy Market Groningen

Op 27 mei vindt op de Vismarkt in Groningen de Healthy Market plaats. Hier kun je van alles vinden met betrekking tot sport, gezonde voeding en zaken die daarmee verwant zijn. 

The Healthy Market Groningen is een evenement dat prikkelt, bewustzijn aanwakkert en waar je op een ontspannen manier kunt kennismaken met een gezondere levensstijl. Een plek om samen te komen, leuke dingen te zien en te kopen, in alle rust van een hapje en een drankje te genieten in een food court en spectaculaire demonstraties bij te wonen.

Tijdens de Healthy Market op zondag 27 mei 2018 wordt er een toegankelijk sportevenement georganiseerd waar sport, plezier, sociale contacten en gezond eten voorop staan.
Dit sportevenement heet loop-fiets-proef Grunn (LFPGrunn) en heeft als doelstelling: Sporten en gezond eten gaan samen met plezier.

In teams van 2 loop of fiets je gelijktijdig. Naar behoefte kan er worden gewisseld. Tijdens de mooie route die van de Vismarkt langs het Hoornsemeer loopt, zijn er proeverijen waar je kennis kan maken met o.a. gezonde voeding. Deze zijn georganiseerd door verschillende horecagelegenheden en de organisatie van de Loopfietsproef.

Meer informatie over het sportevenement en de inschrijving is te vinden op www.loopfietsproefgroningen.nl